Information med anledning av Corona

Skellefteå Kraft arbetar förebyggande för att skydda samhällsviktiga funktioner.  

Vårt förhållningssätt till Coronaviruset är att vi följer läget i vår omvärld och Folkhälsomyndighetens och UDs rekommendationer och uppdaterar våra åtgärder eftersom läget förändras.

För Skellefteå Kraft handlar det om att jobba förebyggande och genom strikta åtgärder skydda de samhällskritiska funktionerna vi ansvarar för såsom elnät, värme och bredband.

Det är viktigt att för många inte insjuknar samtidigt för att vi ska kunna upprätthålla vår samhällskritiska verksamhet.

Därför försöker vi förskjuta smittspridningen genom att vi uppmuntrar till hemarbete och vi har vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen, bland annat genom god handhygien, fysiska avstånd och nya sätt att hälsa på människor.

Vi har infört förbud för besök, möten och resor som inte är affärskritiska.

Receptionen är stängd för besök och vi har infört begränsat tillträde till kritiska funktioner.

Behöver du hjälp i hemmet eller på företaget av våra servicetekniker, kommer arbetet att utföras som vanligt. Vi är måna om att inte blir smittade, samtidigt som vi vill att du som kund ska känna dig trygg, därför följer vi våra interna rutiner för arbete i sådan situation.

Om du anser dig själv eller dina nära och kära att vara i en av riskgrupperna, är orolig eller sjuk eller inte har möjlighet att ta emot våran hjälp på avtalad tid ber vi dig kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig att boka om eller säkerställa att vi tar höjd för speciella förutsättningar för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt.

Ni är som vanligt varmt välkomna att ringa in till vår Kundservice på nummer 0910-77 25 50.
Skellefteå kraft Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.