Mina Sidor

Vi har i många år erbjudit "Mina Sidor" för våra kunder. Du kan se din el och fjärrvärmeförbrukning. Är du producent av el kan du också se ditt producerade överskott. Du kan se dina fakturor, teckna om ditt elavtal, ändra fakturasätt med mera. Det finns även ett flertal rapporter att ta ut som hjälper dig som kund att följa och förstå din förbrukning över tid. Om du är kund oss, logga gärna in på Mina Sidor och berätta vad du tycker! Logga in här 
Skellefteå kraft Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Tycker den nya sidan är bra förutom att sökning går otroligt sakta och man kan inte hoppa mellan månader som tidigar måste sitta o vänta på varje sökning inge bra
 • Hej Jan.

  Tack för din fråga.

  Vi tackar ödmjukast för dina synpunkter. Vi har inte märkt av att sökningen tar lång tid, men det är jättebra att vi får veta att det gör det så vi har möjlighet att göra förbättringar. Dina synpunkter är viktiga för oss.

  Med vänliga hälsningar,
 • Hej. Jag är ganska ny här och jag undrar när jag skall kunna se min produktion här inne.
 • Hej Johan,

  tack för din fråga.

  Om du är mikroproducent så ser du ditt producerade överskott på Mina sidor när ditt nätbolag skickat in mätvärden till oss.

  Vill du att vi undersöker detta närmare så är du välkommen att ringa oss på telefon 0910-772550 eller mejla till kundservice@skekraft.se istället. Detta på grund av att det här är en offentlig sida och vi behöver be dig om ditt kundnummer eller personnummer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

  Med vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.